Slavonija bus, Novi Grad - Razno/Diskusije

Autor The_Dubster, 13 03, 2018, 20:44:38 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

The_Dubster

mate

Jap, slazem se, i novi Coach je dobio Flix shemu, te je sad ugl. na liniji ZG - Prag (u 12 iz ZGa), tako da zasad njega nema u Slavoniji, a on isto izgleda odlicno u FB shemi

The_Dubster

Bzzz1

Citat: Servistrans_belmynn  u 17 11, 2019, 18:21:39 POSLIJEPODNE

Vrhunska slika!
Bila je i 431DT zajedno sa ovom u gradu

The_Dubster

dobili prevoz u Vukovaru?
vidim dosta reakcija izazvalo...

mate

Što se tiče JGP u Vukovaru, jesu ga dobili, ali nije još to konačna odluka (žalbe i ostalo...). Inače Slavonija Bus se polako ali sigurno svugdje pokušava probiti, tako da ovo ni ne čudi, samo me čudi mlaka reakcija ekipe ČZM Vukovar

nick

Veliki broj Kantićevih vozača je prešlo u Slavonija Bus!

Surinam

mate

A nakon što se uhodaju u EU regulativama i papirima, lagano traže posao po D...

nick

Da, tako je bilo i sa Slovenijom dok HR nije bila članica EU. Mada mislim da je barem trenutno Slavonija Bus "na konju", koliko sam vidio sve su to iskusni i dobri vozaci, koji dugi niz godina pa i desetljećima voze po EU. Samo volan u ruke i gas, sve se zna.

Djordje380

Kako su se pokazali ovi Skylineri? Prvenstveno mislim na pouzdanost i udobnost.

Doki21

Generalno vrlo dobro su se pokazali ovaj SB-0100-NG i još jedan takav isti SB-0101-NG oni su došli negdje sredinom ljeta ove godine naravno polovni su ali opet imaju bolju opremu od onih starijih koji su došli prije par godina što se tiče pouzdanosti samo korištenje njih koji svaki dan voze Vukovar-Frankfurt ti dovoljno govori o pouzdanosti,a što se tiče udobnosti klasična flix oprema i flix sjedala što znači ne baš najudobnija varijanta kao i klasični skyliner,ali može proći :)

Doki21

Jučer crko jedan od Cityija neznam točno o kojem je riječ to mi je prijatelj reko taman u terminu odlaska u školu tako da je bilo debelog kašnjenja a i guranju autobusa ali sva sreća mlade snage Vukovara su tu  ;D

Koliko čujem falim im dosta vozača u prijevozu Škola na području Brodsko posavske županije po ugovoru npr. Propisano da 3 busa idu oni šalju 2 i tako trase su promjenjene npr. Trebaju dvije oni spoje u jednu itd.

mate

Kolega, za škole čuješ ili vidiš? Ne valja previše slušat i prepisivati ;D

Doki21

To sam čuo od jednog kolege iz SB ,nesmijemo ostavit kolege iz BIH neinformiranima  ;D

Upravu ste kolega ,od sada vama prepuštam da prenosite informacije iz SB a ja ću samo iz VU, jel može? ;D
I da oprostite ako ste se uvrijedili kolega samo sam htio prvi prenijeti informacije  ;)

Triangle