Slavonija bus, Novi Grad - Razno/Diskusije

Autor The_Dubster, 13 03, 2018, 20:44:38 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mate

Samo nije lijepo prepisivati sve sto vidite, kolega...
Mladi ste, naucit cete s godinama ;D

Doki21

Citat: The_Dubster  u 23 05, 2022, 20:26:42 POSLIJEPODNEprinova?

Nije, to je SB-0016-NG samo sa novom shemom,prije je imala flix shemu ;)

Marko_BL417

Evo specijalno za Dokija, žao mi je što na ovim slikama u kanjonu Vrbasa autofokus ne odradi svoje :/

https://i.postimg.cc/KYV0fMGV/20220612-185713.jpg

Doki21

Hvala puno kolega,lijep krajolik,a ni slika nije loša samo da nam je auto fokusa ;)

Marko_BL417

Jel u Hrvatskoj Slavonija Bus ima najviše autobusa iz Pošte?

Mislim da su neki Comforti iz Autorans Rijeka ex. Postbus

Doki21

Definitivno,u zadnje 2 godine sve što je dolazilo većinom su bili busevi Ex.postbus(naravno gradski i prigradski busevi),mislim da bi Vincek mogao bit poslije njih po broju buseva Ex.postbus...

MAN464

Slavonija bus ih je dosta uzela za sebe i dosta ih je preprodala a za koje ti comforte govoriš u ATR? Koliko ja znam u ATR u zadnje nijedan bus nije dosao od postbusa prije 10-12 godina su u Panturist dosli crveni man comforti ex DB ali su rashdoovani/prodani davno

Marko_BL417

MAN464

Nisu kupljeni su mislim novi (jedan je dio mislim bio u Istaprometu Umag)  ali nisu od potsbusa

amfan

Svi (ili velika većina) Autotransovi Lion's Comforti uvezeni su iz Njemačke, uključujući one od Istra prometa.

Marko je možda imao na umu Lion's Regije kad je spominjao Postbus, npr. #1641 - https://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=24176.msg322181#msg322181
Taj bome jest iz Postbusa, kao i braća mu #1642 i #1646.

No da, Slavonija je uvezla jako puno Postbusovih autobusa u zadnje vrijeme. Samo dvosovinskih Integra druge generacije 26 komada.
Paško @ www.autobusi.org

Marko_BL417

Mislio sam da će Doki ili neko naletjeti na Vasu, mog jarana iz banjalučkog MiG Toursa koji je nakon MiG-a i Kantića prešao da radi za Slavonija Bus

U Slavoniji radi već godinu i jače, prije je dužio Skylinera na liniji VU-FRA, ali sad duži Setru 516 HD tablice 0114 na liniji Rijeka - Berlin, slabo u zadnje vrijeme svraća u Vukovar kaže

Evo jedna slika koju mi je poslao gdje je za volanom :)

P.S. Doki možeš li sastaviti vozni park po tablicama i tipovima (aktivna vozila i ona koja su prodata ili rashodovana)

Doki21

Jesam,samo nije on na slici,post broj 215 skyliner 000,tad je on bio vozio  ;)  pokušat ću sad za vrijeme praznika  :)

Doki21

VP je napravljen i stavljen u prvi post,naknadno će bit dodan dio buseva koji je napustio VP ;)

Marko_BL417

Citat: Doki21  u 01 01, 2023, 19:07:53 POSLIJEPODNEMoje prve u 2023. Ekipa na svom standardnom mjestu i spremno čekaju početak škole  ;)

A šta voze gradskim busevima? Jel voze gradski u Slavonskom Brodu ili samo Terzić vozi?

Doki21

Sa njima voze gradski prijevoz u Požegi :)

U SB samo Terzić vozi

Triangle