Vincek, Radovan - Razno/Diskusije

Autor sniff, 29 09, 2017, 17:32:55 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

sniff

Citat: tomo  u 27 09, 2017, 21:58:18 POSLIJEPODNEZagreb - Varaždin

Nova linija !?

The_Dubster

OBAVIJEST PUTNICIMA!

OBAVIJEST PUTNICIMA!
Poštovani putnici,

Zbog dojava naših putnika o nemogućnosti kupnje, odnosno uskrate kupnje autobusnih karata na našoj međužupanijskoj liniji Varaždin-Zagreb na autobusnom kolodvoru Varaždin, obavještavamo Vas da je karte moguće kupiti putem Flixbus aplikacije te u samom autobusu.
Prometnu povezanost Varaždina sa drugim gradovima možete također vidjeti na aplikaciji Flixbusa.
Karte također možete kupiti na Autobusnom kolodvoru Zagreb, turističkim agencijama Croatia Zovko bus d.o.o. i Galileo travel d.o.o. kao i putem interneta na stranicama
*FlixBus
*Vollo
*GetByBus

Duboko smo razočarani postupcima konkurentske tvrtke koja na taj način remeti pravedno tržišno natjecanje te naglašavamo da svaki putnik može slobodno birati svojeg prijevoznika te ni na koji način nećemo vršiti nikakvu diskriminaciju istoga.

Direktor:
Krešimir Čumbrek
v.r.

Ko ih opstruira?

mate

AP Varaždin, izravna konkurencija na liniji VŽ - ZG

The_Dubster

Citat: mate
ovaj je napustio vp, otišao u Njemačku i prodaje ga neki hendler...

a jesu ovi MANovi sa crnim detaljima naprijed ex-Črnja ili su stariji ovi uz nove detalje?

Doki21

Neznam moguće i da je ovaj iz te Serije Črnjinih MANova jer Črnja je imala 13 MANova,na lageru u AH je 10 znc 3 je neko kupio e sad vjv je da su 2 ipak i dalje u BISS-u a jedan da je završio u Vinceku tj. Da je to ovaj sa slike moje,jer ima istu unutrašnjost kao i Črnjini

The_Dubster

Irizar Century

I Astromega je također otišla za Njemačku sa Tourismom.
Sivi Travego II troax je prije par mjeseci otišao na srednji istok.

Armin Vučić

The_Dubster

Citat: Doki21  u 20 06, 2022, 20:28:09 POSLIJEPODNECoach koji je definitivno vidio bolje dane :(

Ma hajde kad u F1 koriste selotejp što ne bi moglo i na buseve za brzopotezne popravke :D

Marko_BL417

Citat: Doki21  u 29 08, 2022, 12:49:50 POSLIJEPODNEEvo nam jedna slika sada već bivšeg busa Vinceka,lijepa Astromega 12.11.2021.u Vukovar
Gdje je sad

Doki21

Mislim da je otišla bila put Njemačke i nakon toga neznam više ništa...

Marko_BL417

Citat: Doki21  u 07 06, 2022, 19:31:50 POSLIJEPODNE

Prebrutalno izgleda! Još da ima LED traku na dnu farova kao kod i8, bila bi kao svemirski brod

Jel slučajno znaš jel Vincek radio šemu ili je ovakva kupljena i odakle?

Doki21

Sve sheme koje su na njihovim busevima sami prave budući imaju zasebnu firmu pod imenom Vincek Design koja se bavi isključivo shemama za buseve,kamione kombije itd.,ja mislim da je uvoz iz Njemačke ali nisam siguran

MAN464

1. Vlasnik TDI tours
2. Vlasnik firma iz Rijeke
3. Vlasnik Vincek
Prije toga odnekud uvezena, ima vrata iza osovina i jako malo kilometara mislim oko 500tkm

BVB

Marko_BL417

Da slučajno i ova šema nije Vincekovo djelo :)

Doki21

Nije,ima i jedna S415GT-HD u HR sa istom takvom shemom,samo se nemogu sjetit naziva firme :P

Triangle