Pitanja korisnika vezana za rad foruma

Autor admin, 06 04, 2017, 21:28:21 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

damir050

Dali bi se Mogla otvorit  tema ,za Prevoznike sa Kosova

The_Dubster

razmišljamo na tu temu, kao i na ostale reorganizacije forumskih rubrika pa ćemo izaći ubrzo sa nekim prijedlozima

BusCatcherTK

Pozdrav, imam jedno pitanje. Da li mogu nekako obrisati moj upload/fotografiju ili to mogu samo administratori? Hvala unaprijed.

The_Dubster

Mislim da imaš neki rok od par minuta da edituješ/obrišeš post nakon čega se ta opcija ukida i samo admini mogu da obrišu i edutuju post.

The_Dubster

Poštovani naši članovi,

S ulaskom u novu godinu, voljeli bismo da napravimo i par novih stvari na forumu.
To se prije svega odnosi na organizaciju foruma i forumskih rubrika.
U razgovoru sa adminima i nekim članovima, naši prijedlozi bi bili:
- Autoherc Grude - da se iz Istaknutih prevoznika prebaci u Ostali veći prevoznici u BiH

- Bosnaexpres Doboj-Jug, AP/Neobas BL, Semberija transport BN - da se iz  Ostali veći prevoznici u BiH prebace u odgovarajuće podforume, jer su kompanije obustavile dosta linija i redukovale rad i broj vozila pa samim tim mi bismo ih prebacili u podforumski dio

- Slavonija bus - da se izdvoji iz podforumskog dijela i prebaci u zasebnu podrubriku, gdje će biti dvije teme - matična Slavonija Bus i Polet Vinkovci.

Zanima nas vaše mišljenje o navedenim stvarima?

Također, želimo da čujemo i neke vaše prijedloge pa da u narednih 15-tak dana usaglasimo mišljenja i stavove pa da uradimo reorganizaciju foruma.

The hicMe

Podržavam promjene, samo bih iskreno vratio APB Mostar u vece prijevoznike i dodao im Travnik trans i Euro bus Zvornik, jer realno su to dosta jake firme, sa respektabilnim voznim parkom i zaslužuju biti tu.
Devojčice, Fiat je automobil, Mercedes je spejs šatl!

The_Dubster

APB s obzirom na brojnost i strukturu voznog parka te linija, mislim da ne ispunjava baš sve uslove.
Travnik transu također fali linija da opravda tu ulogu, a Euro Bus iako ima odličan vozni park ostao je samo na jednoj međunarodnoj liniji pa nije to to... Opet u kontra smjeru imamo Kantić Line koji ima odličan vozni park, ali fali masovnosti kao i linija...

Triangle