Nered, Ljubljana

Autor Marko_BL417, 11 06, 2017, 01:59:12 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Adis

Zadnje tri prinove u firmi, brendiran Tourismo je dobio registracije LJNERED7, dok su dva sprintera kupljena polovna, generalno sredjena (motor i limirija) i dobili su registracije LJ2NERED i LJ3NERED..

Adis

Evo nekoliko slikani iz Neredove garaze, zadnja je sa planine Pokljuka...

Adis

Nakon skoro 7 godina bavljenja ovim poslom, i kao 17. drzava koju sam posjetio sa autobusom, na red je dosla i nasa Bosna i Hercegovina...  :azn: Posjeta Sirokom Brijegu, Međugorju i Mostaru sa kolegom Slađanom i veselom ekipom firme TEM (Čatež pri Trebnju)

Adis

Vec sam pisao u temi Prinove da je stigla Setra 531 DT, trenutno je u Neredovoj radioni na detaljnoj provjeri, registrirana ce biti pocetkom iduce godine a do tada detaljno sredjivanje, ciscenje, poliranje itd.. uskoro dolazi nova 516 HD/2..

Adis

Stigla je i zadnja ocekivana prinova, Setra 516 HD/2, inace prvi bus sa kamerama u Sloveniji... na slikama vidimo i vecinu voznog parka, 531 DT je jos uvijek u procesu generalnog sredjivanja..

DWProski

^^ Čini mi se da nije prvi bus (eLC u Kranju isto imaju kamere), ali je vjerovatno prvi turistički bus sa kamerama :)

Adis

Vjerovatno skoro niko nije zapazio lokalce u Kranju, a cini mi se i da na relaciji Bled - Blejski Vintgard vozi neki mali Man sa kamerama.. uglavnom, u "teskoj" kategoriji mislim da je ova Setra prva sa kamerama, ako ne saznamo da nas je neki prevoznik preduhitrio 😀 inace jasno je da se slovenski prevoznici nekako drze klasike, i po odabiru autobusa i po opremi na autobusima.. najvise je tu Setri comfort class, Mercedesovog modela Tourismo i Manovog Coacha, a ako se ova avantura sa ogledalima pokaze ok, vjerovatno cemo ih sve vise i vise u narednim godinama sretati na slovesnkim cestama..

Adis

Ova dva malisana nisu vise u voznom parku, Sabija ih je preuzeo i preko njega ce dom naci u drugim firmama..

Adis

Novi Neredov ljubimac..  🙃

The_Dubster

ne znam jel do mene il ne prikazuje sliku nikako?

Adis

Hmm, cudno, ni meni ne prikazuje slike kad kliknem na njih.. mogu probati jos jednom upload pa nek admini obrisu prethodni post?

Adis

Triangle