Bakić Reisen, Gradiška/Grosselfingen

Autor tomo, 25 05, 2017, 12:23:19 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mm123

Zna li neko koji je razlog? Ipak ovaj prevoznik decenijama obavlja prevoz na ovoj liniji

Servistrans_belmynn

Gazda se zasitio te linije,teško naci vozače itd, zadnjih godina je išla samo jednom sedmicno. Firma ostaje i dalje s tim da će raditi vanredne vožnje po Njemackoj i slicno

makljen1123

FIPI UNILINES

Au ljudi poražavajuću informaciju nisam do sada pročitao, baš sam sluđen šta se dešava. To znači da ostaju samo četvorka i petica? Hoće raditi BG i dalje?

mm123

Pa cetvorka i petica ostaju na njemackim tablama za vanredne tamo, a dvije trojke ce raditi Beograd, a tu su jos i dva sprintera na bh tablama. Beograd je danas otisao redovno

The_Dubster

Citat: The hicMe  u 22 03, 2026, 11:02:50 PRIJEPODNEOd jučer njihova linija iz Njemačke privremeno ne saobraća, bilo je priče da bi ih Jelinak preuzeo međutim od toga sad za sad još uvijek ništa.
Izgleda da je bila bezinformacija.

Dobili smo javljanje u inbox koje kaže (uz manje prepravke teksta):
Poštovani,
Želim da Vam se obratim povodom Vaše objave što se tiče Bakić Reisen prevoza.
Redovna linija je i dalje u toku i saobraća se u redovnim terminima. U prilogu Vam šaljem slike sa redovne linije današnjeg dana 11.4.2026. god u 12h sa autobuske stanice iz Banja Luke, a ostali gradovi po stalnom redu vožnje.

Nadam se da ćete biti razumni i objaviti javno na Vašu stranicu (anonimno) ovu moju prepisku i slike koje sam Vam poslala iz razloga što želim da obavijestite Vaše pratitelje i klijente o tačnim informacijama te da se ne šire dezinformacije.
Hvala i pozdrav.

Triangle