GP Banja Luka - Razno/Diskusije

Autor The_Dubster, 18 10, 2015, 21:29:08 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

makljen1123

Mijic turs je novi prevoznik na liniji  12     Banja Luka - Krupa na Vrbasu - Krmine - Racune.

The hicMe

Citat: Stefan00  u 26 10, 2025, 01:00:26 PRIJEPODNE
Nisam siguran gdje bi sa ovim pa ću ovdje.
Dovezen danas 40tak km od BL, bez tablica, razbijena šajba, unutra polurashodovan i parkiran pored puta.
Rezu se i u Zivinicama, ja sto znam sivi i reklame - Zajecarsko i kladionica/kockarnica neka
Devojčice, Fiat je automobil, Mercedes je spejs šatl!

makljen1123

Jel ovo onaj srecko sto je isao za Beograd u aprilu sto imamo sliku?

The hicMe

King Longovi sa reklamama Fabrika coffee i Kreddy.ba završili na otpadu u Živinicama
Devojčice, Fiat je automobil, Mercedes je spejs šatl!

Stefan_Rudic

Na Google Street View-u vidi se garaža Pavlovića i Autoprevoza - nekoliko Cobri je u rashodu, a vidi se i po neki rashodovani King Long, MAN i slični. Snimak je iz juna, do sada su možda i odvezeni.https://maps.app.goo.gl/GkczYp8toXtNYZccA
Na istoj platformi vidi se i garaža Aldemo Toursa - imaju neki MAN Lion's City sa zelenim tablicama ali ne znam da li je uvezen za dijelove ili će uskoro voziti https://maps.app.goo.gl/gudKHt4p34vbo6Bn6, kad se nastavi istočnije vidi se Citaro druge generacije ali sa razbijenim staklom, rashodovani MAN A21 sa njemačkom reklamom, ima fotografija u postu #64 i dva rashodovana Sprintera.
Garaža Bočac Toursa nije dovoljno vidljiva na Street View-u pa nemamo uvid šta je sa onim jedinim MAN-om NL 202 i posljednjim njihovim O405 (u spisku piše da je rashodovan).

Manas

Gdje su garaže od Žak i Rale Toursa? Sta je sada na lokaciji bivše radione od Autoprevoza? Išao sam tamo davno, znam da nije daleko od Autobuske stanice.

Stefan_Rudic

Na mjestu garaže Autoprevoza (srušene 2017) sada je stambeno-poslovno naselje Park, a onda je prebačena u naselje Derviši. Oni busevi su kod Pavlovića na Petrićevcu jer je koliko znam Pavlović kupio Autoprevoz, a inače Autoprevoz GS vozi gradski prevoz, ne "čisti" Autoprevoz (vjeerovatno je Autoprevoz GS tamo gdje je i Pavlović, a čisti AP je u Dervišima). Rale turs je u Dervišima (ima na Google mapama), a Žak ne znam gdje je. Ako sam pogriješio u nečemu neka me neko ispravi.

Manas

Zanimljivo da preko puta Raleta se nalazi Smiljic,a iza njega In Travel. Imaju li te firme nesto zajedničko?

makljen1123

Zajednicno to sto je Smiljic prodao svoju zemlju njima :laugh:

Triangle