BiH - Austrija

Autor The_Dubster, 10 04, 2017, 22:06:00 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Marko NS

Citat: Marko_BL417  u 06 06, 2021, 21:17:06 POSLIJEPODNE
Krajišnikova tabla Bregenc - Prnjavor

Jel opet poceo da vozi sa autobusom ?
Hvala unapred.

Marko_BL417

Ne, ovo je stara slika, od prije 9 godina.

Slavisa

Nova linija u Bočac Tours-u, Šipovo - Wien
Koop. IN Travel, Banja Luka

Surinam

Mislim da su 3 autobusa Centrotransa za Wien otišla danas
Vidio sam novi Neoplan, Vdl i Man na gp Gradiška.
Il je možda neko od njih za Zagreb.

Manas

Tacno. 3 su otišla, i 7 za Njemacku.

Setraa

Nedjeljom i Srijedom iz BIH za Austriju

mm123

Vidim da je Bocac objavio da od 2.8. vozi za Linz preko BL i Gradiske u 11, a ne preko PD i Dubice. Primjetio sam svaki drugi dan na toj liniji zelenu 415gt hd. Da li je Panorama ostala na staroj ruti ili? Nema mi logike da jedan dan idu preko Gradiske a jedan preko Dubice.

Surinam

Kontam da neće ni ići više uopšte na Prijedor i K.Dubicu.

Servistrans_belmynn

Idu zajedno, tj paraleleno jedan pored drugog pa nek ljudi biraju haha. S tim da je Bocac prebacio na Gradišku a Panorama standarno na Gradinu 

mm123

Izgleda da Bocac preko Gradiske vozi svaki drugi dan, tj kada iz Vakufa vozi Bocac preko Prijedora tada ne ide Gradiska, vec ide drugi dan kad Panorama vozi preko Prijedora. Tako da Bocac jedan dan ide na Gradisku, drugi na Prijedor

Servistrans_belmynn

Tako je, sad Bocac ide svaki dan za Linz a svako drugi dan idu buklavno jedan za drugim Bocac i Panorama. Putnici su zbunjeni misleći da su još uvijek oni u "zajedništvu" pa kad dođu dva autobusa na stanicu bude čudno. Gazda Bocca je rekao da će voziti i dzaba ako treba samo da izgura neki inat valjda. Sad je spustio cijenu na 50 eura povratna za sve gradove pa time pokušava privući i one putnike koji su redovno išli sa Panoramom isključivo na nacionalnoj osnovi. Naravno neki će preci zbog para a neki neće nikad tako da..

makljen1123

Taj nazovimo gazda sta radi samo da unisti druge i da uposli svoja vozila blago reci je zlo. Ima jos linija gdje vozi dzaba pa i u minusu ako treba,ali  ne znajuci da nicija nije do zore!

Surinam

Linija za Novi Sad preko Hrvatske je primjer.
Kompleksi.

Doduše, to putnicima odgovara.

makljen1123

Ima jos tu materijala kao na primjer linija br. 2 Trn -Centar ( brzom cestom)  gdje je pola marke jefrinina karta u odnosu na Autoprevoz/Pavlovic.

Triangle