Adis

Autor Adis, 28 03, 2020, 21:14:31 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Elvoo01

Tek sam sredinom januara gore, pa ako bude prilike ;)

Adis

Nakon tacno 4 godine provedene u Nomagu, doslo je vrijeme za promjene.. na kraju zimskog prelaznog roka obukoh dres firme "Nered turizem in prevozi".. 😊 a ide i prvo zaduzenje u mojoj karijeri...

Doki21

Puno sreće Adise u novoj firmi i puno sretno prijeđenih kilometara i zadovoljnih putnika sa Setrom  :)

Marko_BL417

Česti gosti u BiH pa tako i u Banjaluci :D

Sa srećom, čisti ti putevi bili :D

iLcapitano

Sretno da bude [emoji847]

The_Dubster

nek je sretno jarane :)

Adis

Decki, hvala vam na lijepim zeljama.. ❤️

Adis

Evo nakon dugo vremena i poneka slika moje malenkosti, inace imao sam cast da mi na sedmodnevnom putovanju u Francusku prije mjesec dana drustvo pravi covjek koji je glavni "krivac" za to da sam ja danas vozac autobusa.. komsija, prijatelj, savjetnik i uzor, trenutno penzioner i legenda bivseg Koratura.. profesionalac i SOFER u pravom smislu te rijeci..

Adis

Slike su sa filterima ali takve sam ih i dobio, inace ne volim filtere 😀 uglavnom, sa mjesecom septembrom napunilo se tacno sest i po godina mojih avantura za volanom..

The_Dubster

... a kako je sve počelo... sa prvim postovima i slikama...

Bravo druže i čestitam!
Lijepo je znati da vas ima priličan broj koji je odrastao sa BHBusom i koji danas živi ono što je i cilj ovog projekta

Surinam

Adise, koji ti je najbolji bus koji si vozio i što?

Nek ti je sretno u daljem radu.

Adis

Hvala decki.. 🙂 sretan sam da sam tu skoro od samog pocetka (doduse u intervalima) i da koliko toliko doprinosim radu Foruma..

Sto se tice najboljeg autobusa kojeg sam vozio, tesko je izabrati bas neki za kojeg bih mogao reci da je poseban.. a probao sam stvarno svasta.. Man, Setra, Mercedes, Temsa, Iveco, Marbus, BMC, Otokar.. onda razliciti modeli ovih proizvodjaca, razlicite namjene (linijski, turisticki), razlocite starosti autobusa i kilometraze (od potpuno novih do 20 godina starih i do milion i po predjenih kilometara).. Rekao bih da sam nekako najzadovoljniji sa Setrom koju sada vozim iako je stara 10 godina.. mozda sam malo i subjektovan jer mi je stvarno taj bus prirastao srcu.. Tourismo je isto dobar samo svaka novija generacija je manje kvalitetna.. isto je i sa Manom.. volio bih probati jos Van Hoola jer od dosta vozaca sam cuo da je jos to autobus koji moze parirati Setri..

Na kraju smatram da ipak ima dosta kompetentnijih ljudi od mene, sa puno vise kilometraze i iskustva, koji bi bolje mogli objasniti pluseve i minuse svakog proizvodjaca autobusa.. a svaki bus ih ima.. 🙂

Triangle