Prevoznici iz Njemačke

Autor Semir, 10 04, 2017, 11:46:35 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

iLcapitano

Stobom se covjek moze do beskonacno raspravljat sto stvarno nemam namjeru, ljudino ja ne tvrdim suprotno to sto to ti govoris "da ima prevoznika" da rade to sto si naveo, ima sigurno ne sumnjam, ja pricam za ovo sto sam uslikao, mladi gospodin nije mladi kolega, da ti meni sa tim "tonom" pises sta je smijesno, eto tu si pogrijesio...niti koga vrijedjam niti bilo sta drugo, svako dobro također

Busfahrer

Marko autobus je iz Calwa a na tabli pise Rot an der Rot, provjeri na Mapsu udaljenost je cca 180 km. Tako da drugi vozac nije 1000%, a ako je vodic to je onda njegov bezobrazluk

Marko_BL417

Ok. Moje isprike. Mislio sam da je drugi vozač, a ni oni nisu bajni po pitanju poštovanja zakona o odmorima i vremenu vžnje (ne kažem stkriktno za Njemačku ali je ni ne isključujem - svugdje ima odstupanja). Pa ljetos je u Hrvatskoj neka austrijska firma fasovala paprenu kaznu zbog toga. Dakle toga ima i po Evropi, a iskren da budem nisam ni znao gdje bus ide odnosno koja je kilometraža.

The hicMe

Toj Austrijskoj firmi je vlasnik iz BiH 😂
Devojčice, Fiat je automobil, Mercedes je spejs šatl!

The_Dubster

iLcapitano

Kern reisen, vecih autobusa nemaju, samo ovako minibus, vecinom prijevoz đaka

The_Dubster

iLcapitano

Autobusna stanica kod aerodroma u Stuttgartu

Irizar Century

Armin Vučić

Marko_BL417

Najmanje 3 su već završile u BL pa ništa nije isključeno :D

maxi032bl

MAN464

In travel ona bijela 415-ka, a također ako se ne varam 415 hd u Puntamike koja je sad u Kneževića je isto ex Fromm reisen

BVB

Marko_BL417

Bravo Antiša :D da nadodam prvi vlasnik u BiH je bio Pavlović Turs pa je oko 2020. prodata Želji odnosno In Travelu

Marko NS

Izgleda se vracaju opet Neoplanima kao nekad :)

Triangle