Prevoznici iz Njemačke

Autor Semir, 10 04, 2017, 11:46:35 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Marko_BL417

nick

Zar ima ijedan Flixbus da nije ogreban ili zakacen?  :)

akz

Nuti tragedije što je ogreban, dobro nick veli, nađi jedan Flixbus da je čitav...dok je sve radilo, Talijani i Sirmiumbus su znali doći s busevima koji su dobrano zastrajfani, čak Sirmium je dosta dugo takav vozio...

damir050

Ima Nasi iz CTS Ni Ogrebotine  nemaju 

Marko NS

Jesu nazalost Marko , steta ovako mlad bus a vec ostecen.
Posmatrao sam ga bas kad je bio dosao ,dosla je Firma koja ga je cistila mozda pola sata i posle toga se opet vratio nazad sa drugom posadom za Prag sto znaci da je stalno na putu, i ne treba me cuditi kad vidim flixovu Setru 517 HD staru 4 godine a presla 1580000 km. Inace ta firma iz Minhena sto cisti je cini mi se sa nasih prostora  :)

Marko NS

Jedna izuzetno prelepa Setra , kad sam pohvalio semu Busa imao sam cast da su bili gazda i gazdarica na toj voznji bas. Kad sam rekao svaka cast za semu posto retko ko vise zadaje neku paznju na to , vlasnik mi je odgovorio,,:,, mi zelimo da pokazemo putniku da smo drugaciji od ostalih seme pa do usluge,, drago mi je videti da postoje jos pojedinci kojima je bitna pojava vozilo gde ce da pogledaju i osobe koje nisu zaintresovane za autobuse i da pohvale izgled  :D
Setra 516 HD/3.
Prevoznik:Dolce Vita Reiseclub,Nemacka.

JU

Bader Reisen GmbH, slika nastala u Stuttgart (Zuffenhausen)

The_Dubster: Brisanje slike koja ne zadovoljava pravila foruma

JU

JU

Stuttgart 21.08.2020

BlaBlaBus plus Usora

JU

Marko NS

Hedan VDL ali na liniji Innsbruck-Minhen, dosli su puni sa studentima a koliko sam video u povratku je bilo manje od pola popunjeno  :D
VDL FDD2.
Prevoznik:Albus,Nemacka.

Daniel12

Ako bi stvarno bili uvijek tako popunjeno jako pričaš se nebi desilo da utorkom i sredom od sutra dalje nemamo više linije za Innsbruck.

Marko NS

Daniel12
Nisam nigde rekao da je svaki dan bus pun nego da je tad u Petak bila puna zbog dolaska velikog broja studenata.
Zamenje su Setre 431 DT EURO 6 skroz sa FDD2 izgleda im nece biti zamena 531 DT i ako sam se nadao  :D
VDL FDD2.
Prevoznik:Albus,Nemacka.

Marko NS

Setra jedne od verovatno naj jacih Nemacih i Evropskih firmi ,osim sto imaju samo Top Class Autobuse oni su u naj boljoj opremi  :D
Setra 516 HDH.
Prevoznik:Schlienz Reisen,Nemacka.

Marko NS

Jedan prelepi Tourismo kojeg nisam objavio posto je bio ovako parkiran, prosla zimska sezona kad je bilo toliko buseva kad sam mogao da biram sta hocu da slikam sta ne. Sad vise to ne bih radio ali dobro sta je tu je  :D
Mercedes Benz Tourismo L .
Prevoznik:Bruechmann Reisen,Nemacka.

Triangle