Prevoz radnika

Autor The_Dubster, 09 04, 2017, 22:33:44 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

The_Dubster

Elvis nam je poslao slike sa Kupresa

The_Dubster

Teloptic, Sarajevo

Duljević, Sarajevo

Marko_BL417

Citat: The_Dubster  u 14 02, 2023, 15:48:23 POSLIJEPODNE
Teloptic, Sarajevo

Jel ovaj Telopticov ex. Ceentrotrans, GRAS ili je slučajnost što je šema ista?

The_Dubster

Kupljeni su od Sejarija u istoj turi od istog prvog vlasnika

The hicMe

Jedan CTSov solo Centroliner je prodan za prevoz radnika imao Milkos reklamu na sebi, to bi trebao biti taj ako se dobro sjećam?
Devojčice, Fiat je automobil, Mercedes je spejs šatl!

The_Dubster

ma ne, to je ovaj Milkos reklama, pa bila je i Ella voda reklama i još nešto... Svi ti brendovi koji su u Teloptic grupi pa reklamiraju na busu svoje.

Možda se nisam dobro izrazio gore - i CTSovi i ovaj su od istog vlasnika stigli i kupljeni su u isto vrijeme od Sejarija. Samo je ovaj prodan direktno Telopticu, a ostalih nekoliko CTS-u.

Nema ovaj veze sa CTS i nije im ga on prodao.

The_Dubster

Marko_BL417

Jesi možda vidio kad si išao prema Mostaru, poslije mosta Begića i Begovića sa lijeve strane ima Citaro (vidi se sa mosta, na obali je), jel znaš možda čiji je

Manas

Mislim neka građevinska firma, stoji na tom mjestu bas dugo.

Servistrans_belmynn

Propao pokusaj pokretnog fast fooda, bivšeg vlasnika sam napisao Marku u pp

Slavisa

Ex. ZaM Tours, ex. Drljić, ex. Pavlović

ermaa98

Euro Izgradnja

Sent from my M2011K2G using Tapatalk

Marko_BL417

Proteklog vikenda me ponovo iznenadila Setra 315 GT-HD od HET-a, meni jedan od najdražih i bojom najljepših buseva u državi. Pa došlo je vrijeme da se malo bolje upoznamo sa ovom plavom drumskom krstaricom

Spolja vizuelno izgleda sasvim ok sem eto prednjeg branika jer ju je prije koju godinu na parkingu udario čovjek sa autom. A unutra... Slike ne mogu dočarati moje razočarenje u ovaj balkanski narod kojem smeta sve što je dobro. Bus kupljen nov 2002. evo nakon 21 godinu i 650.000km (pravih, nema još milion), zreo za kompletan remont enterijera. Neki linijski busevi iz tog godišta i sa 2 miliona kilometara su bolje očuvani (da ne spominjem pojedine Citylinere 116 i MAN-ove iz '90-ih). Da mi je neko pričao da bus koji vozi samo SPORTISTE može biti ovako uništen od strane istih ne bih mu vjerovao. Ti isti sportisti, koji trebaju biti primjer lijepog zdravog ponašanja i odnosa prema stvarima i resursima, unište autobus kojim se besplatno voze na pripreme i gostujuće utakmice. Za neke su zaprežna kola luksuz

Jedino je vozački prostor uredan, za šta pohvaljujem vozača i ovim putem ga srdačno pozdravljam

Bus je 2002. godište, 420KS, 6 brzina, 51+2+1

The_Dubster

druze navozao se on i radnika više nego sportista. Zato je i kupljen, za potrebe prevoza radnika pa sve ostalo...

A i radnici znaš kakvi su uglavnom...

Marko_BL417

Oduvijek (ili zadnjih bubam 10-15 godina ili čak oduvijek) je angažovan isključivo na prevozu sportista FK, RK i KK Leotar različitih timova

Triangle