Elany, Žepče

Autor damir fido, 27 02, 2019, 16:37:52 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

The_Dubster

The_Dubster

Izgleda da su kupili komplet firmu Talija iz Tuzle sa svime.

mate

Znači mogli bi ih viđati i na liniji TZ - Wien? Ne bi bilo loše vidjeti Citylinera ili Futuru 8)

The_Dubster

eh sad kako će se to papirološki završiti (da li se Talija preći na Elany ili Elany na Taliju zbog papira), čekamo rasplet :D

Manas

Na parkingu Talije osto samo neregistrovani Tourliner.

The hicMe

Po mojim informacijama, nije firma u cijelosti kupljena. Vidjecemo čija će info biti tacna na kraju.
Devojčice, Fiat je automobil, Mercedes je spejs šatl!

The_Dubster

Možda je Talija registrovana na još neku djelatnost pa će ostati da radi na tome, ali što se tiče prevoza putnika to sam čuo da je dibidus gotovo i da su vozila prodana zajedno sa linijama.

The hicMe

Za Taliju ne znam, znam da Elany ostaje ime firme sigurno, a kupljene su dvije Skanije i linija će biti preuzeta u narednom periodu.

The_Dubster

izgleda da je i Tourliner stigao na plac Elanyja, ali je upitno u kakvom je stanju

ja5ko

Na olx je bio sa cijenom od 40-ak hiljada ali sa izgorjelom instalacijom kroz par mjeseci je bio sa novom cijenom izgleda su ga oni popravili

Servistrans_belmynn

ja5ko

Jesu sa neoplana skinuti natpisi ili je nesto drugo u pitanju?

The_Dubster

možda se počeo guliti natpis, pa su skinuli sve dok se ne krene sa radom, ne ne izgleda loše...

Što se tiče Talije - sve što je vezano za Taliju od sad stavljajte tamo u temu, jer tema funkcionira normalno

The hicMe

Bio je neregistrovan, pa kad sam ga sljedeći put vidio dobio je nove registracije a ostao bez natpisa. Nakon par dana sam prošao opet, Tourlinera od tad nema na parkingu a obe Skanije su ostale bez registracija. 

ja5ko

Skanije bi trebale da su registrovane do sada jer im linija krece za par dana.

Triangle