Pitanja korisnika vezana za rad foruma

Autor admin, 06 04, 2017, 21:28:21 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

damir050

Dali bi se Mogla otvorit  tema ,za Prevoznike sa Kosova
https://secrelocal.com - Online Chat Dating - No Verify - Anonymous Adult Dating -   Local Girls Chat Free

The_Dubster

razmišljamo na tu temu, kao i na ostale reorganizacije forumskih rubrika pa ćemo izaći ubrzo sa nekim prijedlozima

BusCatcherTK

Pozdrav, imam jedno pitanje. Da li mogu nekako obrisati moj upload/fotografiju ili to mogu samo administratori? Hvala unaprijed.

The_Dubster

Mislim da imaš neki rok od par minuta da edituješ/obrišeš post nakon čega se ta opcija ukida i samo admini mogu da obrišu i edutuju post.

The_Dubster

Poštovani naši članovi,

S ulaskom u novu godinu, voljeli bismo da napravimo i par novih stvari na forumu.
To se prije svega odnosi na organizaciju foruma i forumskih rubrika.
U razgovoru sa adminima i nekim članovima, naši prijedlozi bi bili:
- Autoherc Grude - da se iz Istaknutih prevoznika prebaci u Ostali veći prevoznici u BiH

- Bosnaexpres Doboj-Jug, AP/Neobas BL, Semberija transport BN - da se iz  Ostali veći prevoznici u BiH prebace u odgovarajuće podforume, jer su kompanije obustavile dosta linija i redukovale rad i broj vozila pa samim tim mi bismo ih prebacili u podforumski dio

- Slavonija bus - da se izdvoji iz podforumskog dijela i prebaci u zasebnu podrubriku, gdje će biti dvije teme - matična Slavonija Bus i Polet Vinkovci.

Zanima nas vaše mišljenje o navedenim stvarima?

Također, želimo da čujemo i neke vaše prijedloge pa da u narednih 15-tak dana usaglasimo mišljenja i stavove pa da uradimo reorganizaciju foruma.

The hicMe

Podržavam promjene, samo bih iskreno vratio APB Mostar u vece prijevoznike i dodao im Travnik trans i Euro bus Zvornik, jer realno su to dosta jake firme, sa respektabilnim voznim parkom i zaslužuju biti tu.
Devojčice, Fiat je automobil, Mercedes je spejs šatl!

The_Dubster

APB s obzirom na brojnost i strukturu voznog parka te linija, mislim da ne ispunjava baš sve uslove.
Travnik transu također fali linija da opravda tu ulogu, a Euro Bus iako ima odličan vozni park ostao je samo na jednoj međunarodnoj liniji pa nije to to... Opet u kontra smjeru imamo Kantić Line koji ima odličan vozni park, ali fali masovnosti kao i linija...

mate

Malo s moje točke gledišta - neću se previše petljati, samo nekoliko razmišljanja - kod određivanja većih prijevoznika, osim linija, uzmite i opseg voznog parka, kao i činjenicu koliko ih ima na turizmu, odnosno povremenom prijevozu. Po meni bi evo tu jedan Smiljić imao zapaženu ulogu, jer uz solidne linije ka Srbiji ima dosta jaku agenciju i jak turizam. BEX iako je prepustio Sarajevo Sjaju i dalje piči za ZG i Sloveniju, a i turizam mu nije za baciti - tako da bi ipak mogli ostati među većima. To su sad one finese koje čine razliku od prijevoznika do prijevoznika.

Što se tiče HR - podržavam podforum Slavonija Bus, ali isto tako trebalo bi napraviti i za Kneževića isto to, jer su vlasnici Autotransporta Karlovac, to je ono što mi jedino sada pada na pamet.

The_Dubster

A nešto smo razmišljali i da u okviru Prevoznici iz Srbije napravimo podforum Prevoznici sa Kosova pa da tu bude i određen broj tema, jer imamo nekih firmi čijih autobusa imamo dovoljno slikanih da otvorimo teme?

The_Dubster

to još niko nema nikakav prijedlog ili komentar?

The hicMe

Ja sam iznio neko svoje mišljenje sto će tiče BiH dijela, za Hr se slažem za Kneževića, odličan vozni park imaju i voze dosta linija za Flix, a isto tako bih izdvojio i Brioni Pula i Vinceka.
Devojčice, Fiat je automobil, Mercedes je spejs šatl!

Triangle