Autobuske stanice

Autor The_Dubster, 23 10, 2015, 21:43:03 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

The hicMe

Devojčice, Fiat je automobil, Mercedes je spejs šatl!

Manas

Na prvoj licitaciji stanica prodata za 3 miliona, na drugoj za 15 miliona. Nesto tu opasno smrdi.

The hicMe

U članku je objašnjeno i šta će se realno desiti a to je da niko neće uplatit ova sredstva i poništit će se tender

The_Dubster

a cirkusa... a šta je sad sa Almy tu?

The hicMe

Almy je trenutno "pod kirijom", plaća mjesečni najam stanice kao sto plan B plaća najam garaže

mate

AK SB na prvi dan nove školske godine u HR (8.9.)

The hicMe

The_Dubster

AK Slavonski Brod

Po prvi put sam bio na njoj i mogu reći da sam ostao oduševljen. Jako široko, prilično prostora, osnovne prateće usluge su tu... Otac mi kaže, koji je dok je služio vojsku JNA bio tu 80-ih boravio na stanici, da se ništa nije promjenilo previše, ali je i dalje veoma funkcionalna

Semir

Pa jest se promjenilo.Zgrada sa slike nije postojala prije to je prije par godina napravljeno, dok je stanica bila na desnoj strani.A zasluge dijelom pripadaju našem Mati što je sve uredno. :laugh:

Irizar Century

Armin Vučić

mate

Citat: The_Dubster  u 09 11, 2025, 21:59:28 POSLIJEPODNEAK Slavonski Brod

Po prvi put sam bio na njoj i mogu reći da sam ostao oduševljen. Jako široko, prilično prostora, osnovne prateće usluge su tu... Otac mi kaže, koji je dok je služio vojsku JNA bio tu 80-ih boravio na stanici, da se ništa nije promjenilo previše, ali je i dalje veoma funkcionalna

Semir je dobar dio spomenuo, i hvala mu na ovakvim riječima :laugh:

Malo detaljnije o zgradi, budući mi je to i radno mjesto. Komplet zgrada kolodvora se sastoji od 3 paviljona s 15 perona + 6 parking mjesta za autobusne. U prvom dijelu su smješteni - prometni ured, čekaonica s blagajnama, uredske prostorije AK SB, kao i toaleti za putnike i vozno osoblje. U drugom paviljonu - kafić s odličnom uslugom, a u zadnjem dijelu se nalazi Tisak, sandwich bar i Gradska Blagajna (mjesto gdje se mogu najpovoljnije platiti režije). Za nekih 3 tjedna ćemo obilježiti 4 godine kako smo na ovoj lokaciji - točnije 4.12.2021. AK Sl. Brod je otvorio novu stranicu poslovanja te krenuo poslovati s ove lokacije. Adnane tvom ocu se garant ništa nije promjenilo, budući okosnica stare kolodvorske zgrade i dalje stoji nasuprot ovog našeg novog zdanja, jer do 30.11.2020. godine je to bila i zgrada autobusnog kolodvora Slavonski Brod koja se u ovom obliku tu nalazila od davne 1969. godine (točnije 2.2.1969.), a na mjestu današnje zgrade kolodvora je bio parking autobusa. Inače jedna zanimljivost je ta da je u oba slučaja i 1969. i 2021. godine prvi bus na kolodvoru bio Čazmatransov autobus :laugh: .

Adnane - budući sam subotu radio do 14.00 h, nisam te uspio zateći, ali mi je kolegica pripomenula da se netko šetao po kolodvoru i fotkao...pa mi nije dao vrag mira da bacim oko i na video nadzor :grin:  :grin: . Idući put kad naletiš, nek ti ne bude teško javiti se :laugh:

The_Dubster

Citat: mate  u 12 11, 2025, 21:57:55 POSLIJEPODNEAdnane tvom ocu se garant ništa nije promjenilo, budući okosnica stare kolodvorske zgrade i dalje stoji nasuprot ovog našeg novog zdanja

Adnane - budući sam subotu radio do 14.00 h, nisam te uspio zateći, ali mi je kolegica pripomenula da se netko šetao po kolodvoru i fotkao...pa mi nije dao vrag mira da bacim oko i na video nadzor :grin:  :grin: . Idući put kad naletiš, nek ti ne bude teško javiti se :laugh:

Vjerovatno je na to i mislio hahahaha

Ovo je bila neka varijanta koja je smišljena za vrijeme doručka pa smo samo ustali i krenuli  :grin:
Bili smo u 12 na granici, ali smo tek u 14 ušli u SB, zbog EES sistema... Plus kiša je padala pa se nismo puno ni zadržavali.

Kad budem ja planirao SB kao takav, javim se ja svakako  :cool:

Triangle